Dansk Fotokunst Galleri

Her på siden finder du salg af fotokunst af  fotograf Thomas Øjerson Sørensen. Her finder du moderne fotokunst, som kun bliver printet i et begrænset antal (max 5 gange pr. billede, så bliver de taget af siden), så du kan være sikker på at du har noget unikt hængende på din væg. Du finder link til fotokunst til salg nederst på siden.

Fotokunst til private eller virksomheder

Jeg har salg af fotokunst til både private og virksomheder, så har du et kontor, kantine eller noget helt tredje, som trænger til noget nyt på væggene, så kontakt mig gerne for en god aftale.

Alle mine billeder kommer i forskellige rammer og størrelser, så det er også noget vi kan tage en snak om, hvis der skulle være nogle af mine billeder som du kunne være interesseret i at købe.

Kontakt mig for mere om salg af fotokunst

Ring gerne på telefon 53 35 86 27 eller e-mail mig på info@fotolabkbh.dk, hvis du har spørgsmål til priser, specialmål, et af mine billeder eller noget helt andet.

FotoLab København har et stort fotoarkiv, så har du en forespørgsel på et motiv, som du ikke finder her på siden, så send mig en mail på info@fotolabkbh.dk.

Fotokunst til salg: